شرایط ثبت نام آزمون دکتری

۸۸ بازديد

اطلاع از شرایط ثبت نام آزمون دکتری 1402 برای هر فرد مایل به ادامه تحصیل در این مقطع ضروری به نظر می رسد. شرایط شرکت در آزمون دکتری هر ساله در زمان ثبت نام در این کنکور در دفترچه ثبت نام درج می شود. قابل توجه است که شرایط شرکت در کنکور دکتری در دو دسته عمومی و اختصاصی قرار می گیرند. به خاطر داشته باشید که در صورت عدم برخورداری از شرایط ثبت نام آزمون دکتری امکان ثبت نام در این آزمون، برای افراد متقاضی وجود ندارد.

اطلاع از شرایط آزمون دکتری ۱۴۰۳-۱۴۰۲

همان طور که در بالا گفتیم شرایط ثبت نام آزمون دکتری در دو گروه عمومی و همین طور اختصاصی قرار دارند. هر فرد باید قبل از ثبت نام در این کنکور از شرایط شرکت در آزمون دکتری مطلع شوید و از داشتن شرایط شرکت در کنکور دکتری اطمینان حاصل کنید. پس حتما قبل از انجام نام نویسی، شرایط ثبت نام آزمون دکتری را از طریق دفترچه دکتری ثبت نام؛ مورد بررسی قرار دهید و از این که این شرایط عمومی و اختصاصی را دارید، مطمئن شوید. در ادامه این مطلب، شرایط ثبت نام آزمون دکتری تخصصی به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است.

زمان ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۳-۱۴۰۲

در بالا شرایط ثبت نام آزمون دکتری، توضیحات مفصلی را خدمت شما دوستان عزیز داوطلب توضیح داده‌ایم. در رابطه با زمان ثبت نام در این آزمون باید عرض کنیم که هر فرد بعد از اطلاع از شرایط شرکت در آزمون دکتری می‌تواند اقدامات لازم برای ثبت نام را در زمان تعیین شده انجام دهد.

اما زمان تعیین شده برای انجام ثبت نام در این آزمون چه زمانی است؟ باید عرض کنیم که ثبت نام کنکور دکتری معمولا در آذر ماه انجام می‌شود. برای اطلاع از زمان دقیق ثبت نام کنکور دکتری با توجه به شرایط ثبت نام آزمون دکتری با مشاوران ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.

نحوه انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳

نتایج اولیه آزمون دکتری حدودا یک ماه پس از تاریخ برگزاری آزمون در سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد. این نتایج در سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org بارگزاری می‌شوند و در این مرحله داوطلبانی که با اطلاع از رتبه خود تصمیم به انتخاب رشته می‌گیرند و یا مجاز به انتخاب رشته می‌باشند، می‌توانند برای انتخاب رشته دکتری، دانشگاه‌های سراسری و آزاد را انتخاب نمایند.

در واقع انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری به رتبه‌ی نهایی بستگی خواهد داشت. این افراد می‌توانند پس از انتخاب دوره‌های مجاز، کد رشته های درج شده در دفترچه راهنما را در لیست انتخاب رشته وارد نموده و آنها را بر اساس علاقمندی و برتری اولویت بندی کنند و سپس این دفترچه را در سایت سازمان سنجش آپلود نمایند.

مصاحبه آزمون دکتری ۱۴۰۳-۱۴۰۲

با به پایان رسیدن مرحله انتخاب رشته، پس از مدتی داوطلبان در انتظار اعلام نتایج انتخاب رشته می‎‌‌مانند. همچنین برای شرکت در مصاحبه های آزمون دکتری با داشتن حد قابل قبولی از نمره می توان در مصاحبه دکتری دانشگاه ها شرکت کرد. در واقع می‌توان گفت مرحله مصاحبه در میان مراحل ثبت نام و پذیرش در مقطع دکتری جزو مهم ترین مراحل محسوب می‌شود. چرا که قبولی دکتری را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

لازم به ذکر است که برای پذیرش در دانشگاه های سراسری باید در مصاحبه دکتری همان دانشگاه شرکت کرد که محل برگزاری آن در دانشگاه مد نظر می‌باشد. این مساله باعث شده است که سوالات مصاحبه هر دانشگاه با دانشگاه بعدی متفاوت باشد. در خصوص شرکت در مصاحبه آزمون دکتری محدودیتی وجود ندارد و داوطلب می توانند در تمامی مصاحبه ها( که کد رشته آن دانشگاه را در دفترچه انتخاب رشته وارد نموده است) شرکت نماید. لازم به ذکر است که شرکت در هر مصاحبه هزینه ای جداگانه خواهد داشت.

برای موفق شدن در مصاحبه آزمون دکتری به رزومه و ارائه فرد متقاضی توجه می شود و در صورتی که داوطلب در این دو مورد بتواند قوی و باکیفیت عمل کند با احتمال بالا در مصاحبه آزمون دکترا پذیرفته خواهد شد. به داوطلبان توصیه می شود قبل از انجام مصاحبه تا حد ممکن فعالیت های علمی و عملی خود را ارتقا داده و آنها را به رزومه ای قوی تبدیل نمایند.

حضور مواردی مثل ترجمه یا تالیف کتاب، مقاله، مدرک زبان ، فعالیت های علمی مانند اختراع، المپیاد، پروژخ اجرایی، تدریس و آزمایش می‌توانند امتیاز رزومه شما را ارتقا دهند.

منبع: https://irantahsil.org/%d8%b4%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%b7-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%86%d8%a7%d9%85-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d9%88%d9%86-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.